در شهرستان قرچک مرئی سازی و دریچه چینی30 دستگاه شیرفلکه های اصلی و تعویض شیرفلکه های فرسوده انجام شد.
به گزارش روابط عمومی شرکت آب وفاضلاب جنوب شرقی استان تهران مدیر آبفای قرچک گفت: با توجه به این که بیشتر شیرفلکه ها ی موجود در سطح شهر در زیر زمین مدفون می باشند و به هنگام شکستگی در لوله های اصلی به ناچار مجبور به قطع پمپاژهای داخل مخازن بودیم و این مسئله مشکلاتی را به همراه داشت.
علی جعفری نسب افزود: با مرئی سازی،دریچه چینی و تعویض شیرفلکه های فرسوده که به همت تلاش شبانه روزی پرسنل این امور انجام شد ضمن افزایش زون های فشاری،از قطعی آب در زمان بحران جلوگیری شده و مدت زمان امداد رسانی به حوادث نیز کاهش می یابد.
وی تصریح کرد: در شهرستان قرچک شیر فلکه های زیادی بصورت نامرئی بوده و به همین منظور عملیات شناسایی،مرئی سازی و دریچه چینی همچنان دارد.